HVERDAGSFORTÆLLINGER

Tæt på afrejse og påbegyndelse af Family Mentor i Indonesien

2021-03-02 11:06:06

Nu varer det ikke længe før jeg rejser til Indonesien. Så snart jeg er landet bliver der sendt en beskrivelse af Family Mentor ud til børnehjem og skoler, hvor de familier som kunne have brug for en mentor, kan kontakte Family Mentor. Family Mentor har derudover allerede partnere i Indonesien, som fortæller, at der er stort behov for Family Mentor, de er også allerede klar med nogle familier. En mor på Bali kontaktede mig en dag, fordi hun havde set Family Mentor´s Facebookside, og hun skrev om, hun kan komme på listen over de familier som Family Mentor skal hjælpe. Hun er en enlig mor til en dreng på 9 år. Faren forlod dem da sønnen var lille, og siden da, har hun forsøgt at få hende og sønnens hverdag til at hænge sammen. Hun sendte faktisk sønnen på børnehjem, men han er nu kommet hjem igen. Family Mentor vil selvfølgelig gerne hjælpe dem!

Målet er, at Family Mentor i starten kan hjælpe 30 familier, og lige nu er der sponsorer til 20 familier. Derfor er der fortsat plads til, at du kan blive sponsor for en familie. Tag endelig kontakt til Family Mentor ved spørgsmål. Familymentor@yahoo.com


Opstart af hjemmesiden

2020-11-12 12:32:17

Så kom hjemmesiden Familymentor.dk op at køre. Når arbejdet påbegyndes i Indonesien, vil der løbende blive skrevet herinde, hvad der sker ude i feltet samt hvem og hvor langt Family Mentor rækker ud. 

Følg med på siden, samt følg med på Facebooksiden "Family Mentor i Indonesien". 

Ved spørgsmål er i velkommen til at kontakte Family Mentor på Email: Familymentor@yahoo.com